Baia Roșie

Unic din punct de vedere al designului, Complexul Turistic Baia Roşie poate fi considerat un melanj între istorie şi arta, cu accente moderne şi finisaje graţioase.

Eleganţa, profesionalismul şi atmosfera primitoare vă vor oferi, cu siguranţă, o amintire de neuitat. Baia Roşie Resort vă oferă o gamă variată de servicii turistice, la standarde înalte şi prețuri accesibile, ce impresionează prin calitate, atenţie pentru detalii, confort şi distincţie.

Complex turistic Baia Roșie cuprinde: ștrand cu izvor captat de apă sărată, bar, teren sport, piscină cu apă dulce, jacuzzi, restaurant cu specific tradițional și internațional, terasă, parcare proprie, șezlonguri, frigider în cameră.

Culoarea și gradul de transparență a apei lacurilor variază în funcție de compoziția acestora. Astfel la Baia Roșie prezența oxizilor de fier imprimă o nuanță roșcată, iar la Baia Porcilor particulele argiloase și nămolul schimbă culoarea în galben.

Complexul Baia Roșie oferă turiștilor și posibilitatea de a se caza în camere la standard de 3*, dotate cu aer condiționat, internet wireless gratuit, televizor, frigider, minibar. Pentru a consulta oferta de cazare a Baia Roșie Resort, vizitați pagina Camere.

Localizare

Str. Muncii nr. 86
Telefon: +40 244.241.004
Fax : +40 244.241.005
E-mail: rezervari@baiarosieresort.ro

Galerie foto