Last Minute Paște 2017

aprilie 3, 2017 by Stațiunea Slănic Prahova No Comment

Beneficiați acum de oferta LAST MINUTE pentru oferta de Paște 2017 de la Baia Roșie Resort: 581 lei/persoană/sejur!

Petreceți Sărbătorile Pascale într-un decor special și într-o atmosferă de relaxare totală, bucurându-vă de natură și de aerul curat de munte, într-o stațiune montană unde marea și muntele se îmbină perfect pentru a crea mixul special de relaxare și distracție, mult căutat de toți turiștii.

LAST MINUTE Paște 2017

LAST MINUTE Paște 2017

Oferta Specială Last Minute Paște 2017 de la Baia Roșie Resort include 3 nopți de cazare cu mic-dejun în perioada 14 – 17 aprilie 2017, prânz pe data de 15 aprilie (la cerere, cu produse de post), participare la slujba de Înviere la una din mănăstirile din zonă cu o bogată istorie și tradiție, o gustare pascală după slujba de Înviere cu ouă roșii, vin și drob de miel, masă festivă de Paște cu ciocnit de ouă, cozonac proaspăt, drob de miel și alte produse tradiționale de Paște.

Tariful pentru pachetul special de Paște conform ofertei LAST MINUTE este de 581 lei/persoană/sejur. Pentru copiii cu vârsta de până la 7 ani se acordă gratuitate (gratuitatea se acordă numai pentru primii 2 copii, începând cu al 3-lea copil se percepe 50% din tariful per adult). Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani, tariful este de 150 lei/copil fără pat suplimentar. Pentru copiii cu vârsta de peste 14 ani, tariful este de 50% din tariful per adult cu pat suplimentar inclus.

Special pentru toți oaspeții se va asigura transportul cu microbuze pentru a lua lumină de la Schitul Crasna.

About Author

Leave a Comment

Feel free to leave us a comment. Just simply enter the form below and click Submit.