Locații din Slănic Prahova

Descoperiți hotelurile și restaurantele din Slănic ce așteaptă să vă primească și să vă ofere un sejur de neuitat!

Cazare


Baia Roșie Resort

Aflat la intrarea în orașul Slănic, complexul Baia Roșie Resort este locul ideal unde vă puteți petrece vacanțele alături de familie sau prieteni! Profită în fiecare vară de sejurul ALL INCLUSIVE pentru a avea un concediu de neuitat!

Hotel Slănic

Situat în stațiunea Slănic, județul Prahova, la aproximativ 40 km de orașul Ploiești, Hotel Slănic dispune de condiții de cazare, tratament și divertisment variate.

Hotel Orizont

Situat central, foarte aproape de Mina Unirea (salina din Slănic), Hotel Orizont își așteaptă oaspeții cu un meniu variat, pentru toate preferințele. Hotel Orizont poate găzdui 45 de oaspeți în camere duble, dotate cu televizor, telefon, frigider.

 

Restaurant


Restaurant Grota Miresei

Arhitectura specific românească, elementele de decor, priveliștea magnifică asupra lacurilor și împrejurimilor și nu în ultimul rând, meniurile românești servite, fac din acest restaurant punctul de atracție al stațiunii în toată perioada anului.

Restaurant Slănic

Restaurantul Slănic are 125 de locuri în interior și 40 pe terasă, o bucătărie dotată cu utilaje ultramoderne, personal calificat și un meniu tradițional românesc. Atenția pentru detalii face ca oaspeții să fie primiți într-o atmosferă caldă și primitoare.

Restaurant Orizont

Restaurantul Orizont, modernizat într-o arhitectură cu totul deosebită, are o capacitate de 180 locuri în interior și de 40 locuri pe terasa suspendată în aer liber.

Restaurant Baia Roșie

Micul dejun, prânzul sau chiar o cină romantică vă asteaptă în restaurantul Baia Roșie cu specific tradiţional şi internaţional.

Terasa Dream

Terasa Dream a fost deschisa in luna iunie 2016 si se bucura de o arhitectura deosebita si de servicii de cea mai buna calitate in centrul orasului Slanic.

Evenimente

În cadrul celor 4 restaurante, Restaurant Grota Miresei, Restaurant Slănic, Restaurant Orizont, Restaurant Baia Roșie se pot organiza nunți, banchete, petreceri private, petreceri aniversare sau conferințe pe bază de programare. Meniurile se discută și se fixează de comun acord.

Pentru mai multe detalii referitoare la disponibilitatea celor 4 locații, pentru lista de meniuri sau pentru a obține o ofertă personalizată vă rugăm să ne contactați:

Telefon: 0244.592.329 /0244.240.855
E-mail: slanic-prahova@valdor.ro / marketing@valdor.ro / office@valdor.ro