Ofertă luna Iunie 2017 la Baia Roșie Resort

mai 11, 2017 by Stațiunea Slănic Prahova No Comment

Baia Roșie Resort aduce, odata cu venirea primelor raze de soare din această vară, o ofertă specială pentru amatorii de distracție. Vă oferim începând cu data de 5 Iunie, sejururi de minim 3 nopți în regim PENSIUNE COMPLETĂ și ACCES GRATUIT la toate facilitățile complexului.

Pentru doar 195 lei/persoană/noapte, veți putea beneficia de ștrandul cu apă sărată, jacuzzi, piscină încălzită pentru adulți, piscină încălzită pentru copii, biliard, masă de fotbal, teren de minigolf și tenis de masă. Mai mult, pentru cei mici, complexul are în dotare: loc de joacă, consolă de jocuri Xbox, Castelul cu Povești și multe alte activități speciale pentru ei.

De asemenea, copiii până in 7 ani, au acces GRATUIT la ofertă (valabil pentru primii 2 copii). Dacă aveți mai mult de 3 copii mai mici de 7 ani, aceștia vor avea o reducere de 50% din prețul per adult. Această reducere se acordă și copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani.

Oferta Specială Iunie 2017 oferită de Baia Roșie Resort vă pune la dispoziție un sejur relaxant, în care puteți profita la maxim de prima lună a verii. Fie că alegeți să vă relaxați pe șezlong sau să închiriați un ATV și să porniți într-o aventură, complexul nostru este locația perfectă pentru o vacanță de vis.

Vă așteptăm în perioada 5-30 Iunie 2017 să începem vara așa cum se cuvine la Baia Roșie Resort!

Pentru mai multe detalii și rezervări, sunați la numărul de telefon 0244.241.004 sau accesați http://www.baiarosieresort.ro/oferta_19_sejur-luna-iunie.htm

About Author

Leave a Comment

Feel free to leave us a comment. Just simply enter the form below and click Submit.