Sejur 1 Iunie și Rusalii la Baia Roșie Resort

mai 8, 2017 by Stațiunea Slănic Prahova No Comment

Vă invităm să dați startul verii cu o mini-vacanță de 1 Iunie! Petreceți alături de cei dragi Ziua Copilului și Rusaliile la Baia Roșie Resort cu o ofertă specială: v-am pregătit un sejur special de 4 nopți în perioada 01 – 05 Iunie 2017, în care veți beneficia de mic-dejun și prânz incluse în preț. De asemenea, atât copiii cât și adulții vor avea parte de un strop de distracție în ziua de 1 iunie, în care se va organiza o petrecere la locul de joacă pentru copii, cu animator și candy bar, iar pe seară, întreaga familie se poate relaxa la cina festivă pregatită special pentru sărbătorirea zilei copiilor!

Prețul pentru Oferta de Rusalii și Ziua Copilului 2017 este de 1050 lei/cameră dublă 3* și 1150 lei/cameră dublă 4*. Se oferă GRATUITATE copiilor cu vârsta de până în 14 ani, promoția fiind valabilă pentru primii 2 copii cazați în cameră cu 2 adulți. Începând cu al treilea copil cazat se percepe o taxă de 50% din tariful unui adult. Pentru copiii cu vârsta de peste 14 ani se percepe 100% din tariful unui adult, respectiv 525 lei/sejur dacă alegeți varianta de sejur cu cazare în cameră de 3* sau 575 lei/sejur dacă alegeți varianta de sejur cu cazare în cameră de 4*.

Pe lângă posibilitatea de a petrece un weekend prelungit într-un decor natural, în aer liber, Baia Roșie Resort vă pune la dipoziție nenumărate facilități care să vă scoată din stress-ul cotidian: piscină încălzită, ștrand cu apă sărată, jacuzzi, loc de joacă pentru copii dotat cu consolă XBox 360 cu senzor Kinect, teren de minigolf, biliard și tenis de masă.

Pentru o rezervare fermă este necesară achitarea unui avans de 30% din prețul sejurului, fie prin virament bancar, fie online, prin plata cu cardul, pe site-ul baiarosieresort.ro, după confirmarea rezervării.

Pentru mai multe detalii și rezervări: 0244.241.004 sau pe http://www.baiarosieresort.ro/oferta_20_oferta-speciala-1-iunie-rusalii.html.

Vă așteptăm cu drag și voie bună să petreceți mini-vacanța de 1 Iunie și Rusalii la complexul Baia Roșie Resort din Stațiunea Slănic, Prahova.

About Author

Leave a Comment

Feel free to leave us a comment. Just simply enter the form below and click Submit.