Sejur Paște 2017 la Baia Roșie Resort

martie 14, 2017 by Stațiunea Slănic Prahova No Comment

Echipa Baia Roșie Resort vă așteaptă anul acesta să petreceți Sfintele Sărbători de Paște 2017 în cadrul complexului Baia Roșie Resort, situat în stațiunea Slănic Prahova, locul perfect pentru o evadare în natură, într-o atmosferă de liniște și relaxare. Petreceți Sărbătorile Pascale într-un decor special și într-o atmosferă de relaxare totală, bucurându-vă de natură și de aerul curat de munte, într-o stațiune montană unde marea și muntele se îmbină perfect pentru a crea mixul special de relaxare și distracție, mult căutat de toți turiștii.

Paște 2017 la Baia Rosie Resort

Oferta Specială de Paște 2017 include 3 nopți de cazare cu mic-dejun în perioada 14 – 17 aprilie 2017, prânz pe data de 15 aprilie (la cerere, cu produse de post), participare la slujba de Înviere la una din mănăstirile din zonă cu o bogată istorie și tradiție, o gustare pascală după slujba de Înviere cu ouă roșii, vin și drob de miel, masă festivă de Paște cu ciocnit de ouă, cozonac proaspăt, drob de miel și alte produse tradiționale de Paște.

Tariful pentru pachetul special de Paște este de 645 lei/persoană/sejur. Pentru copiii cu vârsta de până la 7 ani se acordă gratuitate (gratuitatea se acordă numai pentru primii 2 copii, începând cu al 3-lea copil se percepe 50% din tariful per adult). Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani, tariful este de 150 lei/copil fără pat suplimentar. Pentru copiii cu vârsta de peste 14 ani, tariful este de 50% din tariful per adult cu pat suplimentar inclus.

Special pentru toți oaspeții noștri vom asigura transportul cu microbuze pentru a lua lumină de la Schitul Crasna.

Early Booking Paște 2017

Rezervă acum sejurul tău de Paște 2017 la Baia Roșie Resort și beneficiază de o reducere Early Booking de 10%! Reducerea Early Booking se aplică pachetelor turistice rezervate și achitate integral până la data de 15 martie 2017!

Reducere grupuri

Vino cu prietenii tăi și petrecere un sejur de Paște 2017 de neuitat la Baia Roșie Resort și beneficiază de un preț special! Pentru grupurile de minim 5 camere se acordă o reducere de 5% din prețul total al sejurului.

Pentru mai multe detalii și rezervări: http://www.baiarosieresort.ro/oferta_16_paste-2017-baia-rosie-resort.html

About Author

Leave a Comment

Feel free to leave us a comment. Just simply enter the form below and click Submit.